Tuesday, February 14, 2012

Alfa Romeo Disco Volante Concept 2012

Letselschade Eindhoven


Geplaatst op 13-02-2012 20: 01 door mister_smokalot in Alfa Romeo, concepten, Retro 14 comments»

Flying High
HAHAHA! * proest *

P Jetsons belden, ze willen hun vliegende schotel terug.

Het is niet een grap, u zoekt hier aan de scoop van Touring Superleggera (Carrozeria Touring, met de titel van trainer bouwer bekend voor p Gumpert verscheurd ante) p 2012 Auto salon van Geneve. Maar voordat u Nou denk dat ze zijn er in Italie op hun mening: het gaat om een hommage aan gevallen p gelijknamige 1952 Alfa Romeo C 52 (hieronder afgebeeld). We alleen maar hopen dat er zijn wielen op Carrozeria assembleert.

Alfa C52 Disco Volante

Als er bestond een prijs voor meest zinloos teaser games, huizen won p Italiaans design die serta dit jaar. Bertone liet ook een raar wirwar van een beroerte Zie tellen, en eigenlijk nog steeds meest duidelijk met zijn Pininfarina Cambiano concept. P andere kant: als niet-automakende (meer) welke je meer artistieke vrijheid ontwerper kunt veroorloven natuurlijk.

Laten we hopen dat er Touring wat maakt mooie dingen. Dat moet echter haast omdat p basis van het concept wordt gevormd door p Alfa Romeo 8 c Competizione. P naam van het concept, wat zich vertaalt als 'vliegende schotel', overigens biedt ons gelegenheid dat heerlijke beeld van Ida Engberg onmiddellijk p om te pluggen:


Letselschade Rotterdam

No comments:

Post a Comment